Virtuel rundvisning

virtuel rundvisning bolig

Overvejer du at lave digitale løsninger til dine kunder eller dit publikum? En virtuel rundvisning er en interaktiv oplevelse, der giver gode muligheder for at sanse en lokation næsten så godt som at være der selv. Desuden har det den fordel at brugeren kan tage på opdagelse alle tider af døgnet – også uden for åbningstid.

Skal du bruge en virtuel rundvisning, så kontakt os for at få et tilbud – Vi skaber en oplevelser ud fra jeres personlige ønske om hvilken oplevelse det skal være.

Fordele ved en virtuel rundvisning:

  • Tilgængelig på millioner af enheder
  • Åben døgnet rundt
  • Højt bruger-engagement
  • Bringer det fysiske rum ind i den digitale verden
  • Fremtidssikker løsning

En fleksibel løsning

Virtuelle ture kan appellere til mange forskellige brugere. Trida Media udvikler virtuelle ture til ethvert behov med fleksible løsninger, der virker til både telefon, tablet, VR-headset og computer. En bruger kan digitalt transporteres direkte ind et fysisk sted med mulighed for selv at udforske, hvilket giver et højt bruger-engagement.

Digitale ture kan bruges i mange kontekster. Det kan f.eks. give publikum et indtryk af kulturelle steder såsom museer, naturområder, eller forestillinger. Det kan præsentere fremtidige boliger eller feriesteder og give en hurtig og detaljeret oplevelse af forskellige produkter. Det kan sågar fungere som rekrutteringsværktøj, ved at lade den jobsøgende, få et indblik i dagligdagen på sin fremtidige arbejdsplads. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi har blandt andet lavet en virtuel tur af udstillingen The Lost Norsemen (De forsvundne nordboere), grundet Corona-pandemien.

Snapcode på borddækning

Gå på opdagelse med virtuel rundvisning

Vi udvikler ture som er interaktive, for en mere involverende og selvbestemt oplevelse. Som bruger kan man både kigge sig omkring i rummet, bevæge sig frem og tilbage og klikke på forskellige interaktive elementer, der åbner for mere information, videoer eller lyd. Brugeren får selv lov til at udforske så langt nysgerrigheden rækker, og oplevelsen med en virtuel rundvisning kan derfor give et komplet indtryk af det fremviste sted eller produkt.

Du kan få inspiration til andre digitale muligheder, ved at læse om nogle af vores tidligere projekter.

Prøv en Virtuel Rundvisning

Er du klar til at tage næste skridt?

Udfyld kontaktformularen og fortæl os mere om dit projekt. Vi glæder os til at høre mere om, hvad du har behov for –Når vi har din forespørgsel vender vi tilbage til dig for en uddybende snak, om den rette løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

4 + 11 =